Рапърът Венци Венц призна пред NOVA, че се развежда със съпругата

...
Рапърът Венци Венц призна пред NOVA, че се развежда със съпругата
Коментари Харесай

Рапърът Венци Венц се развежда със съпругата си Мая

Рапърът Венци Венц призна пред NOVA, че се развежда със брачната половинка си Мая. 

" Причината за раздялата ни са страхове, които не са действителни. Хората постоянно не осъзнават, че да обичаш и да си обичан не е задоволително. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът постоянно идва и от двете страни. Когато индивидът до теб ти каже " Не съм благополучен ", ти се демотивираш ", описа рапърът.

" Мая към момента е дамата, която в съзнанието ми е идеалът за човек, с който желая да си споделям. В доста обстановки сме били първо другари, след това любовници. Стигна се обаче до грозни моменти, кавги, а това не е обич. С ръка на сърцето си признавам, че съм останал правилен на тази жена и че съм опазил достолепието й. Тя не можа да го разбере поради страховете си ", разяснява Венци Венц.

И добави, че е сбъркал, защото се е опитвал да се промени поради Мая. " Не разреших да ме обичат подобен, какъвто съм. Аз съм сантиментална душа, желая да дам всичко на дамата до мен ", разясни той. Венци Венц показа, че доста му липсва времето с детето.

" Чувствата сигурно ще са нещо, от което ще се абстрахирам доста време. Ако скачаш от клон на клон, допускаш огромна неточност ", счита артистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР